Log in via Mijn NOVA of het sandwichmenu rechtsboven.

NOVA Nieuws

Videobewerkers.nl

Illustratie aangepast bij stukje Videobewerkers.nl tbv home page NOVA 640x480Bent u ook soms aan het worstelen met uw videobewerkingsprogramma? Weleens de gedachte gehad om alles uit het raam te gooien omdat het maar niet lukken wil? Dan hebben wij misschien de oplossing voor u!

Wie zijn wij?

We zijn een vereniging van leden die kennis en ervaring opdoen in het optimale gebruik van video-montagepakketten en die expertise met elkaar delen.

We gebruiken daarvoor onze website, met als directe communicatiemiddelen de werkgroepen, het forum en onze nieuwsbrief. In het voor- en najaar organiseren we in De Bilt gratis bijeenkomsten voor onze leden.

Wat doen we?

Wij zijn een landelijke vereniging en bieden onze leden de mogelijkheid om van verschillende videobewerkingsprogramma's kennis en vaardigheden te verwerven. Wij doen dat in verenigingsverband, waarbij we elkaar helpen om technische problemen op te lossen. We zijn dus geen reguliere videoclub!

De pakketten die wij op dit moment ondersteunen zijn Pinnacle Studio 16 en hoger, Edius 8 en hoger, Avid Liquid, Final Cut Pro en het gratis montagepakket DaVinci Resolve 14 en hoger.

Heeft u interesse in een lidmaatschap (€ 15,= per jaar) of wilt u eerst eens een bijeenkomst meemaken? Kijk voor meer informatie op www.videobewerkers.nl. We heten u graag welkom!


De vereniging videobewerkers.nl is geen lid van de NOVA. Als je lid wordt van de vereniging geeft dit dus geen recht op faciliteiten van de NOVA.

Login

Hulp nodig bij inloggen?