Externe contacten

  • Digital Movie

  • Buma

  • Unica

  • Beeld en Geluid

  • Bedrijven

  • Professionals

 

Digital Movie is het tijdschrift voor de amateurfilmer. De NOVA heeft enkele bladzijden beschikbaar voor nieuws, verslagen en mededelingen.

Logo DM


Read more

 

De NOVA koopt de Bumarechten af voor festivals en clubavonden, die onder aspiciën van de NOVA worden georganiseerd. De NOVA draagt hiertoe jaarlijks een bedrag per lid af aan de Buma. Zo wordt het voor leden op relatief goedkope wijze mogelijk om zonder vrees voor deze rechteninnende organisatie films in het openbaar te vertonen, ook als daar bijvoorbeeld muziek van derden in is verwerkt.


Read more

 

De NOVA is lid van Unica. Dat is een internationale organisatie voor de amateurfilmer, waarbij zo'n 35 landen zijn aangesloten. Unica is lid van Unesco.

Unica banner


Read more

 

Beeld en Geluid is het Nederlandse audiovisuele archief. Er is veel kennis aanwezig over het bewaren en conserveren van films en er worden veel amateurfilms bewaard. Er zijn goede contacten met tussen Beeld en Geluid en de filmarchivaris van de NOVA.


Read more

 

Diverse bedrijven geven korting aan NOVA-leden op vertoon van hun ledenpas. Met een beetje goede wil kun je zo je NOVA-contributie weer terugverdienen.

Toen de 4G frequenties werden verkocht werden de frequenties onbruikbaar voor zendermicrofoons. In samenwerking met Raysland studio heeft de NOVA een actie voor haar leden georganiseerd, waarbij leden tegen een aantrekkelijke prijs een nieuwe zenderset konden kopen.


Read more

 

De NOVA nodigt professionals uit als lid van de jury van het NOVA-filmfestival. Daarnaast zijn er contacten met professionals voor de ontwikkeling van cursussen en educatiemateriaal.


Read more

© 2021 NOVA. Alle rechten voorbehouden. KVK: 40477773 - RABO Bank: NL36 RABO 0353 8218 45

Login

Let op. NOVA-leden kunnen hier inloggen!

Hulp nodig bij inloggen?