Log in via Mijn NOVA of het sandwichmenu rechtsboven.

Over UNICA

BASIC Globe Unica art01 logo web

 

 

Logo UNICA 2022 webLocarno is gelegen in het zuiden van Zwitserland aan de noordkant van het Lago Maggiore. De filmprogramma’s worden vertoond in de PalaCinema in het centrum van Locarno. Op zondagavond 21 augustus is de One Minute Movie Cup. Maandag, dinsdag en woensdag zijn de landenprogramma’s, met ’s avonds de jurybesprekingen. Donderdagochtend is de Algemene Vergadering en in de middag de openbare juryzitting met aansluitend de prijsuitreiking.
De totale projectietijd per land is teruggebracht van 60 naar 40 minuten. Het aantal juryleden is terug gebracht van 5 naar 3.
Het organisatiecomité biedt de bezoekers de mogelijkheid om deel te nemen aan een drietal excursies. De eerste vindt plaats vooraf op zondag (€40,00), de andere twee achteraf op vrijdag (€60,00) en zaterdag (€60,00). De excursies zijn inclusief lunch. De drankjes zijn voor eigen rekening. Er is verder geen openings- en sluitingsceremonie. Zoals het zich nu laat aanzien zal er ook geen Young Unica programma worden aangeboden.
Per 1 september zal er meer bekend worden over de aanmelding.
Website: www.unica2022.ch.

UNICA2022 1.4a

Poster UNICA 2022

 

 

Log in en meld je aan als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws over Unica.

Wie al berichten ontvangt hoeft zich niet aan te melden.

Voor aanmeldformulier eerst inloggen

 

UNICA geeft regelmatig een nieuwsbrief uit. De nieuwsbrief bevat informatie over de ontwikkelingen binnen UNICA en wordt in het Nederlands vertaald.

Na inloggen kun je je hieronder abonneren op deze nieuwsbrief. Je kunt dit ook in de profiel instellen.

Subcategorieën

Login

Let op. NOVA-leden kunnen hier inloggen!

Hulp nodig bij inloggen?