Storytelling workshop

Pelicula logoJoost Schrickx geeft op 11 september een workshop storytelling. Een cursusdag kost € 275 ex. BTW, maar inclusief lunch.

Klik op het logo voor meer informatie.

 

 

Op vrijdag 11 september 2020 organiseert Joost Schrickx in Amsterdam de eerste van twee scenario en storytelling workshops. Iedere deelnemer verlaat de workshop als een betere verteller en een betere communicator dan voor de workshop. Dat alles dankzij de tools, technieken en leerstukken over storytelling die ik tijdens mijn workshop behandel. Aan de basis staan mijn Basisboek Scenarioschrijven en mijn boek ‘Storytelling – De weg naar het hart’. Dit laatste boek drong onlangs door tot de top 10 beste Nederlandse en naar het Nederlandse vertaalde boeken over storytelling.

Het unieke aan deze scenario en storytelling workshops in dit najaar van 2020 is dat een deelnemer kan kiezen of hij of zij de workshop online of offline wil bijwonen. Zowel de online als de offline deelnemers krijgen allemaal evenveel persoonlijke aandacht.

De workshop bevat een prettige afwisseling tussen theorie en kennisoverdracht, tussen scenario - en storytelling-voorbeelden kijken en tussen zelf oefeningen maken en zelf verhalen vertellen.

Aan de basis van ieder sterk verhaal staat altijd weer zelfkennis, kennis van het eigen verhaal. Daaraan wordt dan ook extra aandacht besteed.

Ook als je geen verhalen wilt vertellen heb je veel aan deze workshop. Toevoeging van een of meerdere verhaalelementen aan een droge verzameling van feiten maakt deze meteen al toegankelijker en spannender, waardoor deze feiten beter en langer onthouden worden.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de scenario en storytelling workshop van vrijdag 11 september. Wacht daarom niet langer en schrijf je nu in. Online of offline.

Mocht de workshop al vol zitten, of mocht de datum niet schikken, dan is er een tweede mogelijkheid op vrijdag 16 oktober 2020. Dat moet toch lukken?!

De docent

Ik ben Joost Schrickx, een filmmaker die zijn kennis over scenario en storytelling in de praktijk heeft opgebouwd en uitgebreid. Ik heb in de loop der jaren al honderden deelnemers getraind en bij mijn weten heeft daar nog nooit iemand spijt van gekregen. In tegendeel! Stap voor stap, met vallen en opstaan, maar nu bestaan er nauwelijks nog scenario of storytelling-geheimen voor mij. Maak daar gebruik van!

#storytelling #workshop #najaar2020.

VOL = VOL
SCHRIJF JE DAAROM NU IN!