Filmkamp 2018

Een week vol motivatie, inspiratie en workshops

Dankzij de sponsoring van de gemeente Midden Drenthe  en de stichting Welzijn in Midden Drenthe kan ook dit jaar het Filmkamp voor Jonge amateurfilmers weer doorgaan.

De Jongeren Filmstudio Beilen , een onderdeel van de Beiler Video Club , zorgt voor de organisatie,  de begeleiding en de docenten. Het kamp wordt gehouden van 23t/m 26 oktober  2018  in Westerbork  in Drenthe (herfstvakantie). 
Tijdens dit kamp gaan de jongeren, in groepjes, films maken, dat kan een speelfilm zijn maar ook een muziekclip of documentaire die keuze maken ze zelf. Ze bedenken zelf het script . Zorgen voor de rolverdeling en taakverdeling en zorgen ervoor , samen met hun begeleider ,dat de film op vrijdag klaar is. Dat is flink doorwerken soms tot in de kleine uurtjes.

De jongeren krijgen workshops, deze worden verzorgd door goede docenten.

Je mag natuurlijk je eigen camera meenemen, maar het hoeft niet. De jongeren filmstudio heeft voldoende camera’s, een lichtinstallatie en ander materiaal  bij zich en dat kan door iedereen gebruikt worden.
Naast het filmen is er ook tijd voor samen plezier maken.

Bij de prijs is alles inbegrepen , de maaltijden, de overnachtingen ed.

Dit jaar hebben de films , die vorige jaar gemaakt zijn, diverse prijzen behaald.

Iedereen kan meedoen, het maakt niet uit waar je woont en op wat voor school of je zit , als je maar 12 jaar of ouder bent. (of in groep 8 zit)Bij voldoende aanmeldingen maken we een aparte groep van 12 t/m 14 jarigen.

Omdat we dit jaar voor een andere locatie gezorgd hebben zijn er nog een paar plaatsen vrij, dus als je nog mee wilt doen neem dan snel contact op met Arjan of  Bianca .

Wij hebben er weer zin in, jullie ook?

       
  IMG 3155
 
Voor inlichtingen kun je contact opnemen met:  
Arjan van Gelderen    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.      0593-543700 of 06-55565826
Bianca van Gelderen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.           0593-332116 of 06-21456523
Klik hier voor Inschrijfformulier en voor de Algemene Voorwaarden
© 2021 NOVA. Alle rechten voorbehouden. KVK: 40477773 - RABO Bank: NL36 RABO 0353 8218 45

Login

Let op. NOVA-leden kunnen hier inloggen!

Hulp nodig bij inloggen?