Gouds Film Festival, laatste nieuws

Inschrijfdatum uiterlijk: 2021-02-08
Festivaldatum: 2021-07-03
Website: https://goudsfilmfestival.nl/

Logo GFF Het gaat definitief door: zaterdag 3 juli wordt het Gouds Film Festival gehouden.  Verspreid over de stad worden zo’n 60 films vertoond in drie categorieën: Beste Filmmaker, Jong Talent en Goudse Verhalen. De grote opening met wethouder Thierry van Vugt is om 9.45 uur in de Garenspinnerij, waar aan het eind van de dag ook de awards worden uitgereikt door niemand minder dan Gouden Kalf-winnares Elsbeth Fraanje. De ticketverkoop is van start gegaan.

 


Still Martin de Fluiter Daniël Douglas schildert het nieuwe licht webStill Martin de Fluiter - Daniël Douglas schildert het nieuwe licht

 

Er zijn tickets voor het ochtendprogramma en voor het middagprogramma. Het volledige overzicht is te vinden op goudsfilmfestival.nl. Praktische informatie (bereikbaarheid, coronamaatregelen) is te vinden op de sites van de vijf deelnemende filmtheaters: Cultuurhuis Garenspinnerij, Filmhuis Gouda, Cinema Gouda, de Chocoladefabriek en de Theaterbakkerheij. Reserveer snel, want het aantal plaatsen is beperkt!

Het festival is een initiatief van Filmclub Toverlint. De kostbare awards zijn vervaardigd door de Goudse kunstenares Elisa Hau.